Požičovňa áut Rai

 

Stránku si práve pozerá: 7 návštevníkov.
Posledná objednávka: Audi RS Q8 - klient zo Slovenska
Posledná objednávka: Škoda Octavia - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: Škoda Fabia - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: Audi Q8 - klient z TalianskaPosledná objednávka: Škoda Fabia III Combi - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: Mercedes Brabus G - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: Škoda Superb - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: Mini Cooper S - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: VW Golf Variant - klient z DánskaPosledná objednávka: BMW 3 - klient z TalianskaPosledná objednávka: Mercedes A-Class - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: BMW 5 - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: Škoda Karoq - klient z MaďarskaPosledná objednávka: Skoda Octavia Scout - klient zo ŠvajčiarskaPosledná objenávka: Škoda Kamiq - klient zo ŠpanielskaPosledná objednávka: Škoda Kodiaq - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: VW Golf - klient z HolandskaPosledná objednávka: Mercedes V-Class - klient z PoľskaPosledná objednávka: Audi A4 - klient z BelgickaPosledná objednávka: Audi A5 - klient z MaďarskaPosledná objednávka: Audi RS Q8 - klient zo SlovenskaArray

Autom na výlet po severnom Slovensku

Aj keď je leto a väčšina ľudí mieri skôr niekam na juh, smerom k moru, stále sa nájdu ľudia, ktorí majú radšej zimu. Pre tých máme niekoľko tipov kam sa vybrať na sever Slovenska, kde je predsa len o pár stupňov menej. V prvom rade budete potrebovať auto. Ak aj žiadne nevlastníte, nevadí. Autopožičovne sú tu na to aby vám pomohli. Jednoducho stačí využiť prenájom auta, vybrať si to, ktoré vám najviac vyhovuje a môžete vyraziť. V prípade ak by vás bolo viac môžete siahnuť po prenájme mikrobusu.

 

Sever Slovenska Vám skutočne má čo ponúknuť. Prvým tipom na výlet je Terchová. Rodisko Juraja Jánošíka patrí medzi turistami k obľúbeným miestam. V zime tu môžete využiť lyžiarske strediská, v lete na prechádzky využijete nádhernú prírodu. Okrem toho je tu možnosť navštíviť miestne reštaurácie a pochutnať si na tradičných bryndzových haluškách. Nachádza sa tu taktiež výhľadňa, z ktorej nádherne uvidíte šíre okolie. Postavená bola v roku 2015 na vrchu Oblaz a vysoká je 30 metrov.

 

Ďalším tipom je Manínska tiesňava. Tá sa nachádza blízko Považskej Bystrice. Odporúčame Vám nechať auto v neďalekom kempe a celý úsek, približne jeden kilometer, si vychutnať peši. Ocitnete sa tak v prostredí, ktoré si zahralo v známych filmoch, ako Pacho hybský zbojník či Jánošík. Najužšie miesto tiesňavy má len 3,7 metra na šírku. Zároveň je to najužšia tiesňava na Slovensku, v ktorej bola vybudovaná cesta.

 

Našim tretím tipom na výlet je Oravský hrad. Prvé písomnosti o tomto hrade pochádzajú už z 13. storočia. Hrad sa staval postupne od vrcholu smerom nadol a aj preto má v súčasnosti tri časti - hornú, strednú a dolnú. Vďaka jeho polohe sa ho však nikdy nepodarilo dobiť. Na prehliadku hradu sa dobre prichystajte, pretože vás bude čakať vyše 666 schodov, no určite to stojí za to!