Požičovňa áut Rai

 

Počet ľudí ktorý si práve pozerá túto ponuku: 8
Posledná objednávka: Mercedes A-Class - klient zo Slovenska
Posledná objednávka: Škoda Octavia - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: Škoda Fabia - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: Audi Q8 - klient z TalianskaPosledná objednávka: Škoda Fabia III Combi - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: Mercedes Brabus G - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: Škoda Superb - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: Mini Cooper S - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: VW Golf Variant - klient z DánskaPosledná objednávka: BMW 3 - klient z TalianskaPosledná objednávka: Mercedes A-Class - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: BMW 5 - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: Škoda Karoq - klient z MaďarskaPosledná objednávka: Skoda Octavia Scout - klient zo ŠvajčiarskaPosledná objenávka: Škoda Kamiq - klient zo ŠpanielskaPosledná objednávka: Škoda Kodiaq - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: VW Golf - klient z HolandskaPosledná objednávka: Mercedes V-Class - klient z PoľskaPosledná objednávka: Audi A4 - klient z BelgickaPosledná objednávka: Audi A5 - klient z MaďarskaPosledná objednávka: Audi RS Q8 - klient zo SlovenskaArray

Čo sa dá zažiť v Bratislave v roku 2018?

Bratislava je dosť rušné mesto, ale výhodou veľkomiest býva aj množstvo podujatí, ktoré sa v nich konajú. Ako hlavné mesto Slovenska ponúka po celý rok bohatý program kultúrnych, hudobných a ďalších podujatí.

 

Festival Svetla

 

A post shared by Explorer on the Road (@janarev) on

 

Nové technológie posúvajú hranice umenia na úplne inú úroveň. Maľovať sa nemusí len na plátno alebo len farbami. Maľovať sa dá aj svetlom priamo na budovy. No nielen o tom je Festival svetla, ktorý vám vďaka rôznym svetelným inštaláciám ukáže Bratislavu v úplne inom svetle.

Dátum konania: 16. - 17. marca

 

Remeselný trh

Drotárstvo, hrnčiarstvo či výroba šúpolových bábik a ďalšie remeslá ešte nevymreli a stále sa nájdu mnohí majstri, ktorí ich ovládajú. Na jednom mieste sa stretnú v Starej tržnici, aby ukázali čo v nich je a ich umenie si budete môcť vychutnať

Dátum konania: 21. - 23. marca

 

Bratislavské mestské dni

Bratislavské mestské dni sú každoročnou udalosťou koncom apríla, kedy mesto otvorí svoje dvere obyvateľom a všetkým svojim návštevníkom. Doslova. Múzeá a všetky mestské atrakcie v tieto dni bezplatne prístupné. Jediná nevýhoda je snáď len tá, že nemáte kedy pozrieť všetko.

Dátum konania: 20. - 22. apríla

 

Bratislava Culinary Days

Podujatia nemusia byť len kultúrneho charakteru, ale aj gastronomického. Pestrý zážitok môžete dopriať svojim chuťovým pohárikom na Culinary Days. Tento rok si budete môcť vychutnať v dvoch dávkach špeciality najprv zo špargle a potom z jahôd.

Dátum konania: 26. - 28. apríla a 14. - 16. júna

 

Kultúrne leto a hradné slávnosti

Najväčší mestský festival nebude chýbať ani v roku 2018 počas leta. Na svoje si príde každá veková kategória. Nechýbať budú programové stálice ako Rytieri na Devíne či Katedrálny orgánový festival, ale aj niekoľko noviniek.

Dátum konania: 1. júna - 30. septembra

 

Letné Shakespearovské slávnosti

 

A post shared by Katarina (@akniratak) on

 

Ide o najstarší a zároveň najväčší divadelný festival na Slovensku. No to nie je ten hlavný dôvod, prečo ho navštíviť. Najdôležitejším je najmä atmosféra, pretože nebudete ako v tradičnom divadle, ale priamo na otvorenom priestranstve.

Dátum konania: 1. júla - 31. augusta

 

Bratislavský majáles

 

A post shared by Vik (@viktor_halan) on

 

Už tradične sa každý rok na Tyršovom nábreží počas troch dní koná Bratislavský majáles. Nebude chýbať ani tento rok. Užiť si budete môcť hodiny živých koncertov s priateľmi.

Dátum konania: 4. - 6. mája

 

 

Biela noc

 

A post shared by Tomas Pospichal (@pospo_sk) on

Tento deň je podobne ako Festival svetla dňom, kedy môžete Bratislavu vidieť v inom svetle. Nočná Bratislava bude odetá svetelnými inštaláciami, pri ktorých zažijete netradičné vizuálne vnemy.

Dátum konania: október 2018

 

Odporúčame tiež pozrieť:

 

citylife.sk - na tejto stránke nájdete zoznam všetkých dobrých udalostí v Bratislave od koncertov, výstav, po festivaly.