Požičovňa áut Rai

 

Stránku si práve pozerá: 3 návštevníkov.
Posledná objednávka: Mini Cooper S - klient zo Slovenska
Posledná objednávka: Škoda Octavia - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: Škoda Fabia - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: Audi Q8 - klient z TalianskaPosledná objednávka: Škoda Fabia III Combi - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: Mercedes Brabus G - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: Škoda Superb - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: Mini Cooper S - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: VW Golf Variant - klient z DánskaPosledná objednávka: BMW 3 - klient z TalianskaPosledná objednávka: Mercedes A-Class - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: BMW 5 - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: Škoda Karoq - klient z MaďarskaPosledná objednávka: Skoda Octavia Scout - klient zo ŠvajčiarskaPosledná objenávka: Škoda Kamiq - klient zo ŠpanielskaPosledná objednávka: Škoda Kodiaq - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: VW Golf - klient z HolandskaPosledná objednávka: Mercedes V-Class - klient z PoľskaPosledná objednávka: Audi A4 - klient z BelgickaPosledná objednávka: Audi A5 - klient z MaďarskaPosledná objednávka: Audi RS Q8 - klient zo SlovenskaArray

4 dôvody prečo si na letnú cestu prenajať kabriolet

Nemusíte ho vlastniť, ale aspoň raz si na ňom zajazdiť by si mal každý vodič. Reč je o kabriolete, v ktorom slovné spojenie jazda v aute nadobudne úplne iný rozmer. Nie je to ako veľké rodinné auto, alebo jazdiť na luxusnom, kvôli prestíži. Kabriolet je kategória sama o sebe, ktorú vystihuje totálne vzrušenie z jazdy. Prečo by ste si ho mali vyskúšať? Tu je hneď niekoľko dôvodov.

360 stupňový prehľad
Ako vodičovi by vám pojem mŕtvy uhol nemal byť neznámy. Je to úzky priestor za autom, ktorý v spätnom zrkadle neuvidíte. Je to jedno z rizík, ktorému ako vodič musíte čeliť. Ale nie, ak si sadnete do kabrioletu.

Jazda v kabriolete je romantická
Ak budete chcieť svoju polovičku milo prekvapiť, zoberte ju za pekného počasia niekam kabrioletom. Je to niečo úplne iné ako jazda bežným autom so strechou. Hlavne, bude oveľa romantickejšia napríklad počas západu Slnka alebo v autokine.

 

A post shared by Georg Katern (@georgkatern) on

 

Zábava z jazdy
Ako to už býva, akékoľvek pravidelné aktivity po čase zovšednejú. Po niekoľkých rokoch šoférovania už je jazda takmer automatická činnosť. Otvoríte dvere, zatvoríte, naštartujete, idete, prídete, vystúpite. Lenže kabriolet vašej jazde dodá nový nádych a jazdu bude úplne iná a zábavnejšia. Nespolieha sa na rýchlosť alebo jazdné vlastnosti vozidla. Aj pomalšia jazda v kabriolete vie byť zábavnejšia a pohodlnejšia, napríklad pri jazde lesom alebo pri mori, keď sa môžete nadýchať čerstvého vzduchu, nie klimatizovného.

 

A post shared by Silvia Tichler (@silviaschreibt) on

Sloboda
Pocit slobody je jeden z najlepších pocitov na svete. Spôsob, ako ho dosiahnuť, je niekoľko. Napríklad pracovať sám pre seba a mať dostatok peňazí na kúpu čoho len budete chcieť. To je ale trochu časovo náročné. Existuje aj jednoduchšie a rýchlejšie riešenie. Prenájom kabrioletu. Žiadna strecha, vietor vo vlasoch a ísť na (takmer) akékoľvek miesta, na ktoré si zmyslíte.

 

A post shared by Astrid Zach (@zach.astrid) on

Chcete si aj vy užiť jazdu kabrioletom? Môžete a ani ho nemusíte kupovať. Prenajmite si ho na niekoľko dní a pripravte sa na skvelý zážitok z jazdy.