Požičovňa áut Rai

 

Stránku si práve pozerá: 13 návštevníkov.
Posledná objednávka: Škoda Kodiaq - klient zo Slovenska
Posledná objednávka: Škoda Octavia - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: Škoda Fabia - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: Audi Q8 - klient z TalianskaPosledná objednávka: Škoda Fabia III Combi - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: Mercedes Brabus G - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: Škoda Superb - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: Mini Cooper S - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: VW Golf Variant - klient z DánskaPosledná objednávka: BMW 3 - klient z TalianskaPosledná objednávka: Mercedes A-Class - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: BMW 5 - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: Škoda Karoq - klient z MaďarskaPosledná objednávka: Skoda Octavia Scout - klient zo ŠvajčiarskaPosledná objenávka: Škoda Kamiq - klient zo ŠpanielskaPosledná objednávka: Škoda Kodiaq - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: VW Golf - klient z HolandskaPosledná objednávka: Mercedes V-Class - klient z PoľskaPosledná objednávka: Audi A4 - klient z BelgickaPosledná objednávka: Audi A5 - klient z MaďarskaPosledná objednávka: Audi RS Q8 - klient zo SlovenskaArray

Napísali o nás: RAI Internacional, segment automotive - byť výnimočný & znamená byť iný

 

Celý článok nájdete na stránke HNonline:

https://hnonline.sk/pr-clanky/2202881-rai-internacional-segment-automoti...

 

 

Spoločnosť RAI-INTERNACIONAL sa 16 rokov snaží riešiť agendu ako sa dá a nie ako sa nedá, cieľom je vždy hľadať riešenia, neodkladať agendu na ďalší deň.

 
​Medzi jej divízie patrí  operatívny leasing áut, autopožičovňa, limuzínový servis a exkluzívne promo – eventy, divízia prestížnych obytných prívesov, designmask.eu.
 
Keď pôjdete na stránky RAI-INTERNACIONAL pochopíte, že všetko je o dizajne!
 
Dizajn a marketing majú kľúčový vplyv na predaj, ako aj na vývoj spoločnosti.
 
Riaditeľ spoločnosti Ivan Romano Rajčok hovorí - „pri vzniku spoločnosti RAI-INTERNACIONAL, ktorá začínala pred 16 rokmi, bolo na Slovensku málo spoločností, ktoré sa profesionálne venovali dizajnu a marketingu."
 
Preto sa vedenie rozhodlo investovať čas a energiu do dizajnu stránok a individualitou prispôsobiť webové stránky potrebám firmy a klientov.  Aktuálne pripravujeme novinku aplikácie RAI.
 
Dôležitým faktom je, že ak niekto pozná RAI-INTERNACIONAL, spoločnosť vždy investovala do inovácii.

 

„K láske k autám.

„Biznis je ako motor v aute -  čím silnejší je motor, tak silnejší je Váš biznis.

„So silným motorom Vaše auto & Váš biznis privezie k Vášmu víťazstvu. Ale pozor. Treba mať vždy natankované, aby Váš dopravilo kde potrebujete a treba mať pod kontrolou „rezervu“, lebo bez benzínu aj ten najsilnejší motor je k ničomu......IRR“

 
„Som zástancom toho, že ak zarobíme 3 eurá, tak 2 eurá treba investovať do marketingu. Toto sme robili aj v predchádzajúcom období, keď sa spoločnosť vypracovala na lídra medzi autopožičovňami na Slovensku, s najširšou ponukou áut v EU.“, hovorí riaditeľ spoločnosti.
 
Slovenskí klienti majú aktuálne možnosť vybrať si z ponuky autopožičovne RAI a to od ekonomickej Fabie až po luxusné BMW X6, Maserati Levante alebo Lamborghini Urus rovnako ako zahraniční klienti v metropolách – Ríme, Paríži, Madride, Prahe, New Yorku, či Dubaji.
 
V čase pandémie spoločnosť RAI INTERNACIONAL ako prvá na trhu zareagovala a našla riešenie pri bezkontaktnom odovzdávaní áut a bezkontaktných platieb. Na základe komunikácie medzi Úradom verejného zdravotníctva Slovenskej republiky a na základe splnenia všetkých požiadaviek sme dostali súhlas na opätovné poskytovanie služieb.
 
Zároveň sme našim klientom počas mimoriadnej situácie v rámci prezentácie pripravili video s konceptom riešenia odovzdávania vozidiel, tak aby klienti mohli bezpečne a bez akéhokoľvek rizika využívať naše služby, tak ako bolo tomu aj v predchádzajúcom období. Na základe opatrení, návrhov a realizácii sme sa stali najbezpečnejšou autopožičovňou na Slovensku.
 

 

Spoločnosť Rai Internacional prijala opatrenia a zodpovednosť voči občanom  

Personál spoločnosti každé auto dezinfikuje ozónom. Dezinfekcia zničí 99,9% vírusov a baktérii. Ozón je bezfarebný plyn, ťažší ako vzduch a je známy prostriedok na sterilizáciu, používaný aj v zdravotníctve. Radí sa medzi najsilnejšie dezinfekčné a oxidačné činidlá. Neexistuje žiadna pleseň, vírus či baktéria, ktorá by odolala ozónu.
 
RAI ma pripravené novinky na leto pre svojich klientov, ako stráviť leto na Slovensku.
 
Široký výber kabrioletov - vietor vo vlasoch, až po minivany, s ktorými si môžete urobiť výlet s celou rodinou k jazeru, do Tatier, do Chorvátska, či Talianska.

 

Divízia prestížnych obytných prívesov

​V nadväznosti na aktuálnu situácia spojenú s pandémiou COVID-19 je teraz najvhodnejšie obdobie investovať do individuálnej dopravy, ktorá minimalizuje riziko spojené s nákazou.

 
Obytné prívesy Airstream ponúkajú možnosti individuálnej dovolenky a maximálnu bezpečnosť. Veľké hotely a dovolenkové rezorty ”zívajú” prázdnotou.
 
Karavany a obytné prívesy zažívajú najväčší boom za posledných 50 rokov, aktuálny záujem o tieto služby v Európe presiahol 300%.
 
Našou myšlienkou je spojenie prestížnych obytných prívesov s voľnosťou, ktorú ponúkajú :
 
Zvolíte si miesto, ktoré chcete s rodinou či priateľmi navštíviť a keď sa Vám nebude páčiť môžete zmeniť destináciu ihneď, stačí naštartovať a preparkovať o pár či stovky metrov.
 
Dobra správa v rámci rozvoja cestovného ruchu je práve voľba karavanov a obytných prívesov. Prenajmite si jedinečný zážitok s individuálnou dopravou a domom na kolesách.
 
Naviac maximálny komfort, ktorý poskytujú prestížne obytné prívesy značky Airstream – tieto sa vyrábajú v USA a navrhnute boli talianskymi dizajnérmi v kooperácii s nemeckým investorom. Prevedenie je v troch variantách od troch do osem miest na spanie.
 
Výbava interiéru poskytuje trojzónovú klimatizáciu, kuchynský kútik so sporákom / chladničkou,  sprchu, automatickú roletu (ktorá Vás počas letných dni ochráni vonku pred slnkom a poskytne terasu pre Vás a Vašich priateľov).
 
Samozrejmosťou je zadná rampa, na ktorú môžete umiestniť 6 bicyklov a Vaša cesta za zážitkami sa môže začať.
 
 

Ponuka operatívneho leasingu áut na obdobie 1 roka

Divízia RAI LEASE ako jediná spoločnosť na Slovensku poskytuje operatívny leasing na obdobie 12 mesiacov – dlhodobý prenájom so špeciálnymi VIP podmienkami. V rámci firiem je tento produkt veľmi vyhľadávaný a obľúbený, nakoľko nadchádzajúce obdobie recesie firmy dávajú do pozície minimalizovať záväzky, ako aj časové horizonty spojené s viazanosťou.
 
Faktom je, že ročne narastie využívanie operatívneho lízingu o 10%, čo hovorí samo za seba.
 
Využívajte výhody VIP dlhodobého prenájmu, vyskúšajte najširšiu ponuku nových modelov áut a ak sa Vám auto bude páčiť, tak Vám ho predáme.
 
S nami budete mať teraz možnosť vyskúšať aj hybridy, RAI sa stal VIP partnerom pre značku Toyota na Slovensku.
 

 
 

Exkluzivita v prezentácii

Divízia RAI LIMO/EVENTY sú lídrami exkluzívnych zážitkov v strednej Európe.
 
Sektor limuzíny pre výnimočne dni prináša každý rok novinky v rámci stretch (predĺžených) limuzín.
 
Vneste do každodenného života niečo iné, zážitok , ktorý Vám ostane navždy.
 
Ak ste zažili služby divízie limuzín, viete že sa jedná o maximálny zážitok a luxus sprevádzaný profesionálnym servisom a personálom. Naše služby sú našou kvalitou. Žijete len raz, a ak máte možnosť skúsiť zážitok v limuzíne, vyskúšajte tých pravých /viď. video.
 
Naše limuzíny pre výnimočné dni využili svetové celebrity: Seal, Vanessa Mae, 50 cent, Pete Sampras, Alex Gaudino. Slovenské športové ikony: Dominika Cibuľková, Marek Hamšík, Škrteľ, Ďurica, Škriniar. Ďalej to boli nadnárodne spoločnosti: Nokia, Volkswagen, Samsung, atď., ale aj bežní ľudia, ktorí chceli zažiť niečo jedinečné a TOP. Lepšie ako 100x počuť je 1x zažiť.
 
 
Zažite jedinečné zážitky, na ktoré budete spomínať s limuzínami RAI - jednotku v strednej Európe.
 
Organizovanie exkluzívnych eventov pre firmy máme v „DNA“, sú jedinečné a iné – event má byť zážitkom, na ktorý pozvaní hostia nikdy nezabudnú.
 
Posledné promo na kľúč sme robili pre DJ Timmy Trumpeta:
 
Promo organizujeme pri otváraní nových shoppingov, kasín, hotelov, diskoték, módnych prehliadok, prípadne nových produktov, ktoré chcete zviditeľniť. Verte tomu, že 11 metrové limuzíny si každý všimne a stačí sa už len dohodnúť čo chcete klientom povedať. Zorganizujeme Vám jedinečnú promo akciu na kľúč.
Taktiež sme propagátori projektu Brasil show, ktorú sme realizovali na Slovensku v predchádzajúcich rokoch a patrila medzi najlepšie latino eventy v EÚ.
 
Na tuto sezónu mame pripravených niekoľko NOVINIEK:
 
  • Narodeninové párty pre Vaše deti plné prekvapení v limuzíne - previezť sa môžete spolu s Vašimi deťmi a zažiť spolu niečo, na čo budete ešte dlho v rodine spomínať
     
  • Teenager párty v americkom štýle
     
  • Exkluzívne večery pre dospelých na úrovni Gentleman party, šampanské & jahody nebudú určite chýbať
     
  • Organizácie svadieb na zahraničnej úrovni, VIP zážitok pre VIP pár.