Požičovňa áut Rai

 

Stránku si práve pozerá: 14 návštevníkov.
Posledná objednávka: Audi Q8 - klient z Talianska
Posledná objednávka: Škoda Octavia - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: Škoda Fabia - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: Audi Q8 - klient z TalianskaPosledná objednávka: Škoda Fabia III Combi - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: Mercedes Brabus G - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: Škoda Superb - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: Mini Cooper S - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: VW Golf Variant - klient z DánskaPosledná objednávka: BMW 3 - klient z TalianskaPosledná objednávka: Mercedes A-Class - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: BMW 5 - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: Škoda Karoq - klient z MaďarskaPosledná objednávka: Skoda Octavia Scout - klient zo ŠvajčiarskaPosledná objenávka: Škoda Kamiq - klient zo ŠpanielskaPosledná objednávka: Škoda Kodiaq - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: VW Golf - klient z HolandskaPosledná objednávka: Mercedes V-Class - klient z PoľskaPosledná objednávka: Audi A4 - klient z BelgickaPosledná objednávka: Audi A5 - klient z MaďarskaPosledná objednávka: Audi RS Q8 - klient zo SlovenskaArray

NAJBEZPEČNEJŠIA AUTOPOŽIČOVŇA NA SLOVENSKU

SME SOLIDÁRNI & AKCIE PRE VŠETKÝCH & NAJVÝHODNEJŠIE PRENÁJMY & NAJNIŽŠIE CENY NA SK

 

Autopožičovňa RAI INTERNACIONAL prijala opatrenia a zodpovednosť voči občanom SR. V rámci bezpečného cestovania a minimalizovania rizika šírenia COVID-19,sme zaviedli bezkontaktné odovzdávanie áut a realizaciu platieb.

Pri dlhodobých prenájmoch sme poskytli zľavy do 30% pre všetkých.

 

Individuálnou dopravou POMôŽETE zabraniť šíreniu koronavírusu

 

 

Vzhľadom na mimoriadnu situáciu sme prijali špeciálne opatrenia:

  • Všetky autá sú pred odovzdaním dôkladne umyté a profesionálne dezinfikované ozónom
  • Pred odovzdaním vo Vašej prítomnosti náš personál v prípade Vašej žiadosti znovu dezinfikuje najpoužívanejšie časti - kľučky, volant, radiacu páku, ovládacie prvky v aute.
  • Personál odovzdáva autá s rúškom a v rukaviciach
  • Celý proces odovzdávania auta prebieha na vonkajšom priestranstve našich parkovísk. Toto sme upravili tak, aby sa minimalizoval kontakt medzi Vami a personálom.
  • Bezkontaktné realizácie platieb kartou & bezkontaktné odovzdávanie áut na prenájom

 

 
 
NAŠIM STÁLYM ZÁKAZNÍKOM AKO AJ PRVÝM 50 KLIENTOM NA DLHODOBÝ PRENÁJOM AUTA, NAŠA SPOLOČNOSŤ VENUJE CERTIFIKOVANÉ RÚŠKA, ANTIBAKTERIÁLNE GÉLY. 
 
 

"Bojovať s koronavírusom sa dá aj umývanim rúk." (Zdroj: Forbes.sk)

 

 

 

Prečo si aktuálne prenajať auto?

SVETOVÁ ZDRAVOTNÍCKA
ORGANIZÁCIA ODPORÚČA...

 

Necestujte hromadnou dopravou & ak je to nutné, cestujte individuálne.

"Slnečné žiarenie znižuje schopnosť tohto vírusu množiť sa o polovicu“, tvrdí profesor z Hongkongskej univerzity John Nicholls"

 

"Nemecká Deutsche Welle citovala virológa z centra pre klinický výskum infekcii Thomasa Pietschmanna, podľa ktorého koronavírus nie je odolný voči vyšším teplotám, ktoré ho rozkladajú.(Zdroj: webnoviny.sk)

 

Slnko a slnečné lúče zabíjajú koronavírus, choďte do prírody na čerstvý vzduch. Využite prenájom auta z autopožičovne, zabezpečte pre Vás a Vašu rodinu bezpečný dopravný prostriedok namiesto cestovania v hromadných prostriedkoch.

Strávte víkend na vidieku - našim cieľom je, aby ste minimalizovali kontakt vo veľkých nákupných centrách a po veľkých mestách. Aktuálne je rozumnejšie zmeniť životný štýl a neohroziť seba alebo svojich najbližších stretávaním sa na verejných priestranstvách.
 

 

 

Prevencia je najlepší liek - ale aj napriek opatreniam, aby ste sa zdržiavali doma potrebujete:

  • Skontrolovať svojich blízkych
  • Navštíviť lekáreň/drogérie
  • Dokúpiť si zásoby potravín
  • Na cestu do práce a z práce

Preto je dobré prenajať si auto a vyhnúť sa akejkoľvek hromadnej doprave. Podľa zistení čínskych odborníkov vírus je možné preniesť zo 4,5 metra.

 

V rámci minimalizácie šírenia nákazy sme pre vás PRIPRAVILI špeciálnu ponuku
- zľavY až do 30% na dlhodobé prenájmy

TOP AKCIE PRE VŠETKÝCH & DOSTUPNOSŤ ÁUT JE LIMITOVANÁ

 

 

RAI Internacional odporúča reagovať rýchlo, autá Nebudú...

Pre viac informácii kontaktujte naše rezervačné oddelenie na rai@rai.sk alebo zavolajte na jedno z čísel uvedených vyššie.

 

  

 

 

 

 

Viac informácii k nami poskytovaným ochranným prostriedkom nájdete na stránke:

certifikácie ochranných prostriedkov